Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, yakın arkadaşları ile bir araya geldiği yemekte birbirinden çarpıcı sözler kullandığı öğrenildi.

V.Plzen rövanşı sonrası dostlarıyla buluşan Yıldırım’ın, yakın zamanda görevden ayrılmayı düşünmediğini ifade ettiği ve gelecekle ilgili planlarını paylaştığı bildirildi. Başkan Yıldırım’ın, bazı kesimlerin Yargıtay’ın cezasını onaylayacağı beklentisi içinde olduklarını belirttiği sohbette “Göreve daha devam edeceğim. Birçok kişi benim ceza almamı istiyor ve bekliyor. Bekleyip göreceğiz, ama ben 4-5 yıl daha buradayım” görüşünü savunduğu öğrenildi.

Başkan Aziz Yıldırım’ın, 1998 yılından bu yana yürüttüğü başkanlık görevini bıraktıktan sonra kendisinin istediği kişinin koltuğa oturacağını iddia ettiği ve “Ben, Ali Koç’un olmasını çok isterim. Kendisini çok seviyor ve takdir ediyorum. Ben ayrıldıktan sonra da gelecek olan da bellidir. Yeni başkanı ben belirlerim” dediği vurgulandı.

Trabzonspor’u hatırlattı
Fenerbahçe Başkanı’nın, ayrıca ezeli rakiplerinin ve özellikle Trabzonspor’un yayından kazandığı paraların kendi sayesinde olduğunu belirttiği sohbette, “Şimdi bana sallıyorlar. Tüm kulüpler için yüksek yayın geliri elde etsinler diye mücadele ettim. Bu paraların kazanılmasında benim payım büyük. Büyük mücadeleler verdim tüm kulüpler için” diye yakındığı da bildirildi.

Rekora koşuyor

15 Şubat 1998’de Fenerbahçe Kulübü Başkanı seçilen Aziz Yıldırım aralıksız 15 yıldır görev yapıyor. Sarı-lacivertli futbol takımı, Yıldırım döneminde 5 kez Süper Lig şampiyonluğu, 1 kez Türkiye Kupası şampiyonluğu, 2 kez de TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Şampiyonlar Ligi’nde 1 kez çeyrek finale yükselme başarısı gösteren Fenerbahçe, bu sezon aynı başarıyı Avrupa Ligi’nde tekrarladı. Yıldırım, 15 yıllık süreçte 7 olağan, 3 kez de olağanüstü kongre yaşarken, 10 kez başkanlığa getirildi.