ERZURUM (AA) - Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında sahasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

Isınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışan futbolcular, çift kale maçın yanı sıra şut ve serbest vuruş çalışması yaptı.

Kulübün sportif direktörü Zafer Demir, sezonun ikinci yarısında güzel futbol oynamalarına rağmen istenen sonuçları elde edemediklerini söyledi.

Demir, "Futbol açısından oyunda varız ama sonuçlarda etkisiz kalıyoruz. Benim için futbol daha önemlidir, çünkü iyi futbol olduğu müddetçe iyi sonuçlar elde edeceğiz." dedi.

Hafta sonu oynayacakları Gaziantepspor karşılaşmasının sanıldığından zor geçeceği, en büyük sıkıntılarının seyirci azlığı olduğunu anlatan Demir, taraftarlardan takımı daha fazla sahiplenmesini istedi.

Demir, şu ifadeleri kullandı:

"Takımın gücü, kondisyonu ve performansı yönünden sıkıntımız yok, sıkıntımız sadece gol. Öyle pozisyonlara giriyoruz ki yüzde 100'ü geçen pozisyonlar ama gol olmuyor. Hedefimiz baştan beri play-off'a gitmek. Puan olarak 12. sırada olabiliriz ama iki maç aldıktan sonra hemen üst potaya girebiliyorsunuz. Takımımızın kapasitesini biliyoruz ve her şeye rağmen hedefimiz doğrultusunda gidiyoruz."

Mavi-beyazlılar, 17 Şubat Cumartesi günü Gaziantepspor ile sahasında karşılaşacak.