Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli takımın yarınki kuradan itibaren Şampiyonlar Ligi'nde devam edeceğini açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Sevgili Fenerbahçeliler hepinize iyi günler diliyorum. Bugün Fenerbahçe adına önemli gelişmeler olmakta ve bunları sizlerle paylaşmak için bu programa katıldım. 2 yıldır süren bu şike ve teşvik sürecinde hepimiz çok üzüldük, üzülüyoruz da. Hak etmediğimiz şeyleri yaşadık, yaşıyoruz da. Dün futbolcularımızın açıklamalardı, taraftarlarımızın, kongre üyelerimizin, divan üyelerimizin bize olan desteklerinden dolayı hepsine, Fenerbahçe Camiasına kısaca teşekkür ediyorum" dedi.
 
"FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE YOLUNA DEVAM EDECEKTİR"
 
Yıldırım, "İçeride hainler de var ama bunlar zaman içerisinde temizlenecektir. Şunu bilin tüm Fenerbahçeliler: Fenerbahçe Futbol Takımı, bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde, yarın başlayacak olan kurayla beraber yoluna devam edecektir. Fenerbahçe Camiasına hayırlı olsun. Burada hem yabancı olan Martens Grubu avukatlarına, hem de bünyemizde olan yönetici arkadaşlarımız Tolga Bey, Abdullah Bey, Şekip Bey ve diğer avukatlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
"HAKLI OLDUĞUMUZU TÜM TÜRKİYE VE DÜNYA GÖRECEKTİR"
 
Aziz Yıldırım, "Bu mücadele sonuna kadar devam edecek ve Fenerbahçe'nin haklı olduğunu da hem bütün Türkiye hem de Dünya görecektir. Hepinize hayırlı olsun diyorum, iyi günler diliyorum" diyerek sözlerine son verdi.
 
KAP'A AÇIKLAMA

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS),  UEFA Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe'yi 2 yıl UEFA müsabakalarından men kararının yürütmesini durdurdu.

Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "UEFA Tahkim Kurulu'nun kulübümüzün 2 yıl süreyle UEFA müsabakalarından men yönündeki kararın yürütmesi CAS tarafından durdurulmuştur" denildi.

UEFA Tahkim Kurulu, UEFA Denetleme ve Disiplin Kurulu'nun sarı-lacivertli kulübe şike iddiaları nedeniyle verdiği 2+1 yıllık men cezasını 2 yıl olarak onamıştı.

Beşiktaş da kuraya katılıyor

Beşiktaş yöneticisi Melih Sami Esen, "UEFA Avrupa Ligi kura çekimine katılıyoruz" dedi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi kura çekimine katılıyor...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sarı lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi kura çekimine katılacağını açıklamasının ardından bir müjdeli haber de Beşiktaş Kulübü yöneticisi Melih Sami Esen'den geldi.

Melih Sami Esen, "UEFA Avrupa Ligi kura çekimine katılıyoruz. Resmi açıklama gelince biz de kulüp olarak kamuoyuna bildireceğiz" diye konuştu.