UEFA Disiplin Kurulu tarafından Fenerbahçe 'ye 2+1 yıl, Beşiktaş'a 1 yıl Avrupa kupalarından cezası verilmesi sonrası yapacağı açıklamalar en çok merak edilen kişilerden biri de kuşkusuz Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar. Ancak Aydınlar, şu anda sessiz kalmayı tercih ediyor.

Radikal.com.tr'nin ulaştığı Mehmet Ali Aydınlar, konu hakkında şu anda yorum yapmayacağını söyledi. Açıklama yapmak için UEFA Tahkim Kurulu kararını bekleyeceğini belirten Aydınlar, "Böyle ağır cezalar bekliyor muydunuz?" sorusuna ise "Tahkim Kurulu süreci sonuna kadar yorum yapmama kararı aldım" dedi.
 
"ZARAR VERDİYSEM CEBİMDEN ÖDERİM"
 
TFF eski başkanı, Şubat 2012'de katıldığı 32. Gün programında, "Fenerbahçe dava sonucunda beraat eder, disiplin kurullarında suçsuz bulunur ve CAS'tan davayı kazanırsa, parayı tahsil etmeleri için TFF'ye gitmelerine gerek yok. O durumda 45 milyon euro'uk tazminatı cebimden ödeyeceğim. Ama Fenerbahçe'nin suçlu bulunursa kulübün uğradığı maddi manevi kayıpların hepsinin, bu süreçte bana dönük suçlamalar ve eleştiri yapanlar tarafından karşılanması için Fenerbahçe Genel Kurulu'nu harekete geçireceğim" ifadelerini kullanmıştı.