DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Fatih Tekke, Gaziantepspor'u yenerek ateş hattından çıkmak istediklerini belirtti.

Yeşil-siyahlı ekip 28 Nisan Cumartesi günü ağırlayacağı Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Fatih Tekke yönetimindeki antrenmanda, futbolcular ısınmanın ardından koordinasyon çalışması yaptı.

Tekke, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin 33. haftasında Gaziantepspor ile önemli bir maç oynayacaklarını ifade etti.

Samsunspor maçından aldıkları 1 puandan fazlasını almak için sahaya çıkmak istediklerini anlatan Tekke, "Ligin sonuna yaklaştık. Artık 1 puandan fazlasına ihtiyacımız var. Taraftarımızın desteğiyle kazanmak için oynayacağız. Evimizdeki maçta 3 puan alarak önümüze bakacağız. Rakibimiz Gaziantepspor'u yenerek, ateş hattından çıkmak istiyoruz." dedi.

Tekke, hem taraftarı hem de kendilerini sevindirmek adına çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, Gaziantepspor maçında kazanmaktan başka şanslarının olmadığını ve bu ligde kalmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını dile getirdi.