Ünlü Menajer Ümit Akbulut hakkında çıkan Floyd Mayweather’ı değil, Justin Bieber’ı getirecekti, getirmedi ve beni dolandırdı iddiasıyla mahkemeye başvuran Fenerbahçeli Gregory Van der Wiel’e avukat şoku.

Fenerbahçeli Gregory Van der Wiel’in avukatları Avukat Kemal Levent ve Barbaros Aslan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptıkları başvuru ile Ümit Akbulut’a karşı açtıkları davadan geri çekildiklerini bildirdiler.

MAHKEMEYE BAŞVURDU

Avukat Kemal Levent ve Barbaros Aslan yaptıkları başvuru dilekçesinde şunlara yer verdiler:

 “Yukarı da belirtilen dosyada adı geçen liste kimin vekilleri olarak görev yapmaktayız. Müvekkili ile aramızda güven eksikliği meydana gelmiş olup, bu gerekçe ile gördüğümüz lüzum üzerine işbu dosyadaki vekillik görevimizden müştekinin bilgisi dahilinde çekiliyoruz” diyerek avukatlıktan çekilme dilekçelerini mahkemeye gönderdiler.

DOLANDIRILDIĞINI İDDİA ETMİŞTİ, AVUKATLAR DAVADAN ÇEKİLDİ

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli futbolcu Van der Wiel ünlü menajer Ümit Akbulut’tan şikayetçi olmuş ve kendisini 4,5 milyon dolar dolandırdığını iddia etmişti. Şikayet üzerine Ümit Akbulut gözaltına alınmış akabinde mahkemece serbest bırakılmıştı. Van der Wiel bir televizyona verdiği röportajında Ümit Akbulut’un Justin Bieber ile ilgili bir organizasyon için kendisinden para aldığını iddia etmişti.