Türk Telekom Arena'da oynanan Türkiye-Kazakistan maçının ardından döven de dövülen de birbirinden şikayetçi...

 Sabah Gazetesi'nden Veli Sarıboğa'nın haberine göre; dayak yiyen gazeteciler korumalardan şikayetçi olmuştu. 1 yıl müsabakalardan men edilen korumalar da kendilerini darp ettiği gerekçesiyle dövdükleri gazetecilerden şikayetçi oldu. Savcı İsmail Onaran, Volkan Demirel ile Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'yı tanık sıfatı ile ifadeye çağırdı. Kaleci Volkan kendisine küfür eden taraftarlarla ilgili şikayette bulunurken, Spor Şube Müdürlüğü stat kamera kayıtları üzerinden çalışmalarını sürdürüyor.

BİR VOLKAN VAKASI DAHA!

 Türk futbolunun, Volkan Demirel'in yaşadıklarının üzerinden Milli Takım'da kulüpçülük tartışması yaptığı şu günlerde, Fransa'daki ıslıklanma olayı büyük dikkat çekti. PSG'li Lucas Digne, Marsilya'da oynanan İsveç maçının 78. dakikasında oyuna girerken ıslıkların hedefi oldu. Milli takım teknik direktörü Didier Deschamps, "Bu elbette hoş bir durum değil. Lucas genç bir oyuncu ve bunu hak etmediği ortada" dedi.

 2009 yılında yine Fransa'da benzer şekilde Saint Etienne taraftarları milli takımdaki Lyon oyuncularını hedef almış ve o tarihten bu yana Stade Geoffroy-Guichard'a maç verilmemişti.