Mersin İdman Yurdu-Fenerbahçe maçının bitiş düdüğünün ardından Mersin Stadyumu'nda olağanüstü gelişmeler yaşandı...
Stadın içinde sıkı tedbirler alan polisler maçın bitiş düdüğü sonrası gazetecileri 'mixzone' diye tabir edilen futbolcu ve teknik adamların röportaj verdiği alana yaklaştırmadı.

TFF TEMSİLCİSİNE BİLE HABER VERMEDİLER
Gazeteciler bunun üzerine karşılaşmada görevli olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilcisi Erdoğan Yeşilcan'a durumu anlatıp, nedenini sordu. Ancak Yeşilcan polisin bu konuda kendisine herhangi bir bilgi vermediğini söyledi.
 
USLU: SANIYORUM BOMBA İHBARI YAPMIŞLAR!

Fenerbahçe'yi takip eden muhabirler bunun üzerine sarı lacivertli takımın özel güvenlikçilerine ve kulüp genel sekreteri Mahmut Uslu'ya bu aramanın sebebini sordu. Güvenlikçiler hiçbir şekilde haberlerinin olmadığını söylerken, Uslu, "Bize de bilgi verilmedi, sanıyorum bomba ihbarı yapılmış" dedi.

FENERBAHÇE OTOBÜSÜ ÖZEL EĞİTİMLİ KÖPEKLERLE DİDİK DİDİK ARANDI

Bu sırada polisler, yanlarında özel eğitimli köpeklerle birlikte Fenerbahçe takım otobüsünde bomba araması yaptı. Otobüsün her tarafı didik didik aranırken, bu süreçte aracın etrafına hiç kimse yaklaştırılmadı.

POLİS 'RUTİN ARAMA' DEDİ ANCAK...
Mersin Emniyet Müdürlüğü yetkilileri aramanın rutin güvenlik tedbirleri kapsamında yapıldığını bildirdi. Ancak daha önce böyle bir olayın yaşanmamış olması nedeniyle otobüsteki aramanın bir ihbar nedeniyle yapıldığı belirtiliyor.
4 NİSAN'DA TRABZON'DA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞLARDI
Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe Futbol Takımı'nı taşıyan otobüs, 4 Nisan'da Trabzon'da silahlı saldırıya uğramıştı.