Kulüpler Birliği Vakfı'nın bugün yaptığı toplantısına katılan Fikret Orman, bir davaya girerken "evet ya da hayır" oranlarının yüzde 50 olduğunu belirtti.

Orman, “Bu konuda çok şey söylememek gerekiyor. Kendimi ve kamuoyunu fazla ümitlendirmek istemiyorum. 5 Temmuz tarihine 1 hafta kaldı, sabredeceğiz. Artık yargının vereceği karara saygı duyacağız, başka yapacak bir şey yok. 'Kazanacağız' deyince kamuoyu da büyük bir umut içine giriyor. Biz önümüz kışmış gibi hesaplarımızı yapıyoruz, yaz gelirse bahtımıza diyelim” ifadelerini kullandı.

Gelecek sezon Beşiktaş takımının maçlarını hangi statta oynayacağına ilişkin olarak sorulan soruya ise şu Orman, şu yanıtı verdi:
“Stat konusunu çözmeye çalışıyoruz. Bunlar kamuoyu önünde tartışılınca, herkes taraftarı üzerinden mesajlar vermeye başlıyor. Olay da istenmeyen noktalara gidiyor. Bizim bu camialarla 100 seneyi aşkın dostluklarımız var. Stat konusu kamuoyunun veya basının önünde konuşulacak konular değil. Konuşup çözmeye çalışacağız, tabii ki umudumuz var.”



AA