Samsun Barosu tarafından düzenlenen ve YEDAŞ'ın ana sponsorluğunu üstlendiği Karadeniz Baroları Futbol Turnuvası'na katılan 14 ilin barosuna gala yemeği verildi. Mercan Balık Evi'nde düzenlenen yemeğe Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Vedat Ahsen Coşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Samsun Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Telli, turnuvaya katılan baroların başkanları, takımlarda oynayan avukatlar ve aileleri katıldı.

Samsun Barosu Başkanı Av. Necat Anıl, gecede yaptığı konuşmada, "Geleneksel hale gelen Futbol Turnuvası, bu yıl Samsun'da gerçekleşiyor. Bölgemizdeki 14 baroyu Samsun'da misafir etmekten onur duyuyoruz. Sayın Samsun Valimiz Hüseyin Aksoy başta olmak üzere bizlere bu turnuvanın düzenlenmesinde destek olanlara Samsun Barosu adına şükranlarımı sunuyorum. YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'na ayrı teşekkür etmek istiyorum. Turnuvamıza sponsor olmayı gönülden destekledi ve bu güzel gecede birlikte olmamızı sağladı" dedi.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ise, 19 Mayıs'ı sadece 19 Mayıs'ta değil, ay boyunca düzenlenen etkinliklerle kutladıklarını ve devamlılığını sağladıklarını belirterek, "Samsun, 19 Mayıs kentidir. Samsun, spor kentidir. Güzel bir turnuva olması, kazananın dostluk olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından turnuvaya katılan 14 baroya, başkanlarına ve turnuvaya sponsor olan YEDAŞ'a teşekkür plaketi verildi.