Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Ahmet Çakar'ın dün akşam bir televizyon kanalında Galatasaray Kulübü'ne karşı ağır ithamlar içeren açıklamaları nedeniyle hem yayıncı kuruluşa hem de Ahmet Çakar'a suç duyurusunda bulunulması ve tazminat davası açılması için kulüp avukatlarına gerekli talimatların verildiği belirtildi.

AHMET ÇAKAR'DAN CEVAP

Yorumcu Ahmet Çakar da twitter hesabından bu dava ile ilgili olarak şu cevabı verdi: Lutfi Arıboğan, Bülent Tulun, şimdi de Galatasaray dava açtı. Acı patlıcanı kırağı çalmazmış. Böyle davalar bazılarını yıldırır. Ama voz gelir tırıs gider.



ÇAKAR NE DEMİŞTİ?

"Daum'u tanımasam, Kazım'ı tanımasam, Sercan'ı tanımasam, Bursa camiasını bilmesem bu maçta şike var diyeceğim. Kazım top rakipteyken top toplayıcıdan farksızdı. Sercan'dan, Kazım'dan falan çok rahatsızım. Son derece ciddiyim. Öyle pozisyonlar var ki insanların dikkatinden kaçan. Slalom yapan Eboue'ler Melo'lar gördüm. Civelli'nin top gelirken bacağını açtığını gördüm. Bütün bunlara rağmen bir ithamda bulunmuyorum. Gelen topu görüyorsun, geleni görüyorsun, bacağını neden açarsın? Sneijder'in golünde yine Civelli ayağını uzatmıyor. Şu Civelli denen çocuğun hataları altyapı futbolcularından bile beklenmeyecek hatalar."