Bugün Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in kulüpteki yeni yapılanma amacıyla göreve getirdiği ve transfer dahil birçok konuyu güvenerek teslim ettiği efsane kaptan Cüneyt Tanman bu doğrultuda çalışıyor. Ancak bazı menajerlerle zaman zaman sıkıntı yaşanıyor. 

Menajer Bayram Tutumlu’nun (altta) WhatsApp mesajları üzerinden görüştüğü Cüneyt Tanman’a (üstte) sert ifadeler kullandığı belirtildi. Tanman da ağır hakaretlerin ve tehditlerin olduğu ifade edilen mesajlarla savcılığa dün sabah suç duyurusunda bulundu. Mesaj görüntülerini savcılığa teslim etti. Konunun Melo ile ilgili olduğu belirtiliyor.

Tutumlu’nun, Sambacı’nın menajerine ulaşıp Cüneyt Tanman ile yapılacak görüşmede bulunmak istediği belirtiliyor. Konu ile ilgili Galatasaray’ın yapacağı açıklama da merak ediliyor. 

TUTUMLU TWITTER'DAN BOMBALIYOR!
Bu arada Bayram Tutumlu, kişisel Twitter hesabından yazdığı mesajlarda Dursun Özbek, Cüneyt Tanman, idari menajer Cenk Ergün ve eski başkan Ünal Aysal hakkında önemli iddialar ve suçlamalarda bulundu. İşte o tweet'lerden bazıları: