GAZİANTEP (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor Kulübü Başkanı Huzeyfe Durmaz, taraftara destek çağrısında bulundu.

Durmaz, yazılı açıklamasında, şehrin en önemli markası ve ülkenin köklü kulüplerinden Gaziantepspor'un bulunduğu konumdan yukarılara çıkmak için onurlu ve gururlu bir savaş verdiklerini belirtti.

Her zamankinden daha çok desteğe, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan şu günlerde takımın gücüne güç katan taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını anlatan Durmaz, "Unutmayalım ki Gaziantepspor, Gaziantep şehrinin takımı. Taraftarın ve şehrin desteğine şu an herkesten daha çok ihtiyaç duyuyor." ifadelerini kullandı.

Kulübün zor şartlardan kurtarılması için yönetim olarak gece gündüz demeden sıkı bir şekilde çalışarak, ellerinden geleni yaptıklarına dikkati çeken Durmaz, şunları kaydetti:

"Bu zorlu süreçte yapılanları zamanla tüm taraftarlarımız ve camiamız görecektir. Ancak benim büyük Gaziantepspor taraftarından tek isteğim var; lütfen maçlara gelin ve takımınıza sahip çıkın. Bizler mali anlamda kulübün sıkıntılarını gidermeye çalışırken sizlerin de tribünlere gelerek takımınıza destek çıkmanız gerektiğine inanıyorum. Oyuncularımızın sahada moral ve motivasyonu için olmazsa olmazı taraftarlarımızın, tribünden vereceği destektir. Özellikle son haftalarda iyi bir mücadele ortaya koyan ve ancak sonuca ulaşamayan futbolcularımızın bu hasrete yarın akşam Boluspor maçıyla son vereceklerine inanıyoruz."

Durmaz ayrıca, sosyal medyada "Gaziantepspor yok olmasın" sloganıyla takımına sahip çıkan taraftarı da tribünlerde de görmek istediklerine işaret etti.