GİRESUN (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, takımdaki sakat oyuncuların fazlalığından dolayı sıkıntı çektiklerini söyledi.

Kalpar, Giresunspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, şu ana kadar çalıştırdığı hiçbir takımda bu kadar sakatlık sorunu yaşamadığını söyledi.

Kalpar bu hafta çoğu oyuncudan yoksun olduklarını ve bu durumdan kurtulmak için çalıştıklarını ifade ederek, "Bu sakatlığı tek bir yere bağlamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Bunu bahane etmek için de söylemiyorum ama bu kadar sakat bir futbolcu topluluğu bir takımda nasıl olur, bunu tartışmak gerekir." dedi.

Yine de olaylara olumlu baktıklarını ifade eden Kalpar, "Pozitif düşünerek yolumuza en iyi şekilde, 'Hiç oynamayan oyuncu da en iyi oynayan oyuncu kadar verim verir' inancı içerisinde yolumuza devam etmeye çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kalpar, bazı sakat oyuncularla ilgili şu bilgileri verdi:

"Aykut Demir'den faydalanma şansımız yok şu aralar. Tam net değil ama belki bir hafta, belki iki-üç hafta yok. Savaş yine sakatlığı olan bir oyuncu, Yasin'in de ayağı kırık zaten, Said İd Azza dün idmana çıktı, onun da durumuna bakacağız. Dauda, Sangare, Kürşad Sürmeli, Ergin Keleş sakat, Ferhat Görgülü omuzundan bir rahatsızlık yaşadı, maçta o şekil oynadı. Adama Ba 2-3 hafta yok. Görünen o ki 18 kişilik kadroyu zor çıkartacağız, bu durumla mücadele edeceğiz, etmek mecburiyetindeyiz. Onun için bu gerçekleri bilerek hareket etmemiz doğru olur."