GİRESUN (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Merak etmeyin, Giresunspor bu ligde ayakta kalacak kadroya sahip olacaktır." dedi.

Bozbağ, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, iç transferde Anıl Atağ, Çağlar Birinci, Aykut Demir ve Hüsamettin Tut ile anlaşma sağladıklarını söyledi.

Kiralık ve sözleşmesi bitmiş oyuncular ile de görüşmeler yapacaklarını aktaran Bozbağ, bunlar arasında kulübe uygun olanlarla anlaşmayı planladıklarını kaydetti.

Bozbağ, şu anda transfer piyasasının yüksek olduğuna işaret ederek, "Gençlerbirliği, Gazişehir Gaziantep ve Osmanlıspor piyasayı yükseltmiş durumda. Biz bütçemizi bilerek, kulübü sıkıntıya sokmayacak transfer politikası güdeceğiz. Önümüzdeki sene tüm kulüpleri çok zorlu şartlar bekliyor." değerlendirmesinde bulundu.

Yabancı oyuncu konusunda girişimlerinin olduğunu dile getiren Bozbağ, şunları aktardı:

"Fransa 2. Ligi'ne ağırlık veriyoruz, ligler bitmeden 1 ay öncesinde araştırmanın içine girmiştik, tabii oyuncularla son safhadayız. Alacağımız oyuncular yabancı ön libero, sağ bek, sol bek ve santrfor görünüyor. Transferde hızlanacağız ama bu hızlanmak demek futbolcuya, önüne gelene dağıtmak demek değil. Merak etmeyin, Giresunspor bu ligde ayakta kalacak kadroya sahip olacaktır."

Bozbağ, Yunan asıllı İsveçli orta saha oyuncusu Panajotis Dimitriadis ile ücret konusunda büyük farklar olduğu bilgisini de vererek, "Büyük ihtimal gelecek sezon aramızda olmayacak. Diğer orta saha oyuncusu Dodo ile bir sıkıntı yok, onunla devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.