Kara Kartal'ın hesabına birkaç gün önce 6.5 milyon lira yattı. Federasyon'dan gelen bu yayın payı, aynı gün bazı alacaklılar tarafından çekildi. Kulübün paranın yattığından haberi oldu ama iş işten geçmişti.
 
Galatasaray maçında hakemin bariz hatalarıyla Süper Final'de ağır bir yara alan Beşiktaş'ın, bir darbe daha aldığı iddia edildi. Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu yayın payı olarak geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın hesabına 6.5 milyon Lira yatırıyor. Ancak kulübün henüz haberi olmadan alacaklılar bu parayı kuruşuna kadar hesaplarına geçiriyor.
 
Alacaklılar uyanık davrandı
Borçlularıyla anlaşma yoluna giden ve yeniden yapılandırma çalışmalarıyla kulübü düzlüğe çıkarmaya çalışan bir Beşiktaş yönetimi insiyatifi eline geçiremedi. Bankaya yatan 6.5 milyon lira, dağıtımını Beşiktaş yapmadan 'uyanık davranan' alacaklıların eline gitti. Zor günler geçiren Beşiktaş'ta kulübe açılmış 250'ye yakın alacak davası da söz konusu. İçlerinde futbolcular ve çeşitli tedarikçilerin de yer aldığı 100 milyon liralık bir haciz tehdidi de kapıda.
 
Çete'nin tümü satılacak, para yine onlara gidecek
Beşiktaş'ın Portekizli futbolcuları satılması gündemde; ancak sadece Almeida, Quresma veya Simao değil. İyi para veren bulunursa Fernandes'in de gitmesi gündemde. Portekizlilerden elde edilecek kazanç ise yine futbolcu alacaklarına gidecek. 'Çete'nin satışından gelecek para yine 'Çete''ye gidecek.


internetspor