İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü, Beşiktaş Belediyesi'nin kulübe yönelik icra işlemi başlattığı şeklindeki haberlerin doğru olmadığını açıkladı.
Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Beşiktaş Belediyesi'nin Çilekli Spor Tesisleri ile ilgili herhangi bir icra işlemi başlatmadığı vurgulanarak, şöyle denildi:
"Kulübümüze Çilekli Spor Tesisleri için yapılan resmi kiralama işlemleri, tarafların bağlı bulunduğu kanunlar çerçevesinde uyulması gereken zorunlu bir süreç çerçevesinde gerçekleştirilmiştir. Ödemeler zamanında gerçekleşmiştir. Bu zorunlu yasal ve sözleşmeden kaynaklanan süreçlere uyulmaması durumunda, kulübümüzün, Beşiktaş Belediyesi ile yapılan sözleşmenin sona ermesi ile karşı karşıya kalacağı bilinmelidir. Kaldı ki Beşiktaş Belediyesi tarafından kulübümüze yönelik Çilekli Spor Tesisleri ile ilgili herhangi bir icra işlemi de başlatılmış değildir. Kulübümüzün, çok iyi bir Beşiktaşlı olduğu bilinen İsmail Ünal'ın başkanlığını yaptığı Beşiktaş Belediyesi ile böylesine bir sorun yaşamayacağı ise aşikardır."



AA