KARABÜK (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Mehmet Aytekin, yeni sezon hazırlıklarına ilişkin, "Yeniden Süper Lig'e çıkmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bunu başarabiliriz." dedi.

Aytekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hem teknik direktör hem de futbolcu transferi konusunda son noktaya geldiklerini belirtti.

Birkaç gün içinde hem yeni teknik direktörlerinin hem de kadrolarının belli olacağını kaydeden Aytekin, "Takım olarak maddi sıkıntılar ile boğuşuyoruz. Gelirlerimizi artırmak için çaba harcıyoruz. Bir taraftan da süreç ilerliyor. Yeni sezon hazırlıklarına bütün takımlar başladı. Geç kalmamak adına sıkıntılarımıza rağmen en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hocamız ve çekirdek kadromuz neredeyse belirlendi. Bir iki gün içinde netleştiğinde kamuoyuna açıklayacağız." diye konuştu.

Kamp programı üzerinde de çalıştıklarını anlatan Aytekin, "Erzurum ya da Kızılcahamam olacak. Bunu da bir iki güne netleştireceğiz. Yeniden Süper Lig'e çıkmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bunu başarabiliriz. Kardemir Karabükspor'un yeri her zaman Süper Lig'dir." ifadelerini kullandı.

Mehmet Aytekin, bazı sosyal medya ve basın kuruluşlarında bilgileri dışında haberlerin yer aldığını, resmi internet sitelerinden duyurmadıkları hiçbir konunun doğru olmadığını da sözlerine ekledi.