HTSPOR

Fenerbahçe’deki gergin ve sıkıntılı bekleyiş sürüyor... Şike operasyonu kapsamında en çok sarsılan kulüp olan Sarı-Lacivertliler’de kimsenin yüzü gülmez oldu.

KARARINDAN DÖNDÜ
Bunların başında da teknik direktör Aykut Kocaman geliyor. Topuk Yaylası’nda yapılan konuşmalarda küme düşme olayı olması halinde, “Bank Asya da olsa takımdan ayrılmam” diyen Kocaman’ın psikolojikman yıkıldığı ve bu kararından geri adım attığı iddia edildi.

"F.BAHÇE DÜŞERSE FUTBOL YAŞANTIM BİTER"
Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın yakın çevresine Sarı-Lacivertli takımın küme düşürülmesi halinde aktif futbol yaşantısını noktalayacağını söylediği öğrenildi. Genç hocanın yakın çevresine sık sık, “Fenerbahçe’nin küme düşmesi benim de futbol yaşantımın sonu demek olacaktır” cümlesini tekrarladığı ortaya çıktı.

ARTIK ÇOK MORALSİZ
Sarı-Lacivertliler’in başarılı hocası Aykut Kocaman’ın artık yorulduğu ve son derece moralsiz olduğu da gelen haberler arasında. Fenerbahçeli yöneticiler Aykut Kocaman’ı aktif futbol yaşantısını bitirme kararından vazgeçirmeye çalışsa da bunda pek başarılı olamayacaklar gibi görünüyor.