İSTANBUL (AA) - Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin ilk maçında yarın Galatasaray'la karşılaşacak Beşiktaş RMK Marine'in başantrenörü Tacettin Çıpa, şampiyonluğa ulaşmak istediklerini belirtti.

Çıpa, siyah-beyazlı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, tüm sezon boyunca bu noktaya gelebilmek için çalıştıklarını aktararak, şunları kaydetti:

"Oyuncularımın durumu beni şampiyonluk için umutlandırıyor. Zor ve keyifli maçlar bizi bekliyor. Oyuncularıma güveniyorum. Son iki sezonda kazandığımız şampiyonluklara bir yenisini daha eklemek istiyoruz. Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçta taraftar desteğine çok ihtiyacımız olacak. Taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. İnşallah şampiyon olacağız."

Galatasaray ile Beşiktaş RMK Marine'in karşı karşıya geleceği Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde ilk maç, sarı-kırmızılı takımın ev sahipliğinde Ahmet Cömert Spor Salonu'nda saat 14.00'te oynanacak.

İki galibiyet elde edecek takımın şampiyonluğa ulaşacağı seride ikinci maç 27 Haziran Çarşamba günü Beşiktaş RMK Marine'in sahası Süleyman Seba Spor Salonu'nda yapılacak.

Galatasaray ligde daha önce 9 kez şampiyonluk yaşarken, Beşiktaş RMK Marine ise 2'si son 2 sezonda olmak üzere 4 kez kupayı müzesine götürdü.