SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, Denizlispor karşısında deplasmanda aldıkları 1 puana sevinemediklerini söyledi.

Zeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizlispor ile golsüz berabere kaldıkları maçta buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini belirterek, "Maçın hem ilk yarısı hem de ikinci yarısında net pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Gol yollarındaki sıkıntımız devam ediyor. Deplasmandan puan almak önemli ama biz 1 puana çok sevinmedik. Sadece rakibimiz Denizlispor ile puan farkını korumamız bizi mutlu etti. Alınan 1 puan ne bize ne de rakibimize yaradı." diye konuştu.

Samsunspor'da fazla forma şansı bulamayan Ramazan Övüç ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetmek istediklerini aktaran Zeren, şunları kaydetti:

"Ramazan gitmek istiyor, biz de onun önünü açacağız. Kulübümüzün ve futbolcunun zarar görmemesi için anlaşarak yollarımızı ayırmak istiyoruz. Ayrıca önümüzdeki hafta içinde teknik direktörümüzün bize vereceği rapor doğrultusunda bazı yerli ve yabancı oyuncularla da anlaşarak yollarımızı ayıracağız."