BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak ile birlikte basın mensuplarını ağırlayan Şenol Güneş soruları cevapladı.

Tecrübeli teknik adam, basın mensuplarıyla fikir alışverişinde bulunduğu toplantıda "Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2010 - 2011 sezonunda oynanmayan Süper Kupa finalinin bu sezon yargılamalardan çıkan sonuç itibari ile Beşiktaş olarak oynanması yönünde bir taleplerinin olup olmayacağının" sorulmasına, şöyle cevap verdi:

Ortada bir cinayet varsa, ölü gömülmeli ve katil cezalandırılmalıdır. Birinden birisi olmazsa eğer, sonuçlanmamış demektir. O zaman kupa finali oynanmadı şimdi oynansın mı? denirse yani hukuk adama göre değişiyorsa zaten orada hukuk yok demektir. Davalar sonuçlandı deniliyor ya da tapeleri yok sayılıyorsa, vicdanlarda da herkesin rahat etmesi lazımdır. Eğer rahatsa ya da ben kimin ne olduğunu biliyorsam o önemlidir. Vicdanlar rahat değilse zaten problem vardır. Bunları belki hukuka uydurabilirsiniz ama şu gerçek var ki vicdanların rahat etmesi daha önemlidir.