ANTALYA (AA) - Futbolda 2017-2018 sezonu Spor Toto Gelişim Ligleri Türkiye Finalleri, Antalya'da başladı.

Manavgat ilçesindeki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen finallerde, ilk olarak Elit 16 Yaş Altı Ligi'nde müsabakalar yapılıyor. Bu ligde Bursaspor, Beşiktaş, Altınordu, Antalyaspor, Gençlerbirliği, Osmanlıspor, Trabzonspor ve Gazişehir Gaziantepspor şampiyonluk için mücadele ediyor.

Finallerin ilk gününde Spor Toto Süper Lig hakemlerinden Bülent Yıldırım'ın yönettiği maçta Trabzonspor ile Bursaspor golsüz berabere kalırken, Halis Özkahya'nın yönettiği mücadelede Osmanlıspor, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

Alper Ulusoy'un yönettiği karşılaşmada Antalyaspor, Gazişehir Gaziantepspor'u 2-0 ve Ümit Öztürk'ün yönettiği maçta Altınordu, Gençlerbirliği'ni 2-1 yenmeyi başardı.

Elit 16 Yaş Altı Ligi müsabakaları 7 Mayıs'ta final maçıyla sona erecek.

Aynı tesislerde 10 Mayıs'ta başlayacak Elit 14 Yaş Altı Ligi müsabakalarında Fenerbahçe, Bursaspor, Altınordu, Göztepe, Atiker Konyaspor, MKE Ankaragücü, Trabzonspor ve Evkur Yeni Malatyaspor, 15 Mayıs'ta başlayacak Elit 15 Yaş Altı Ligi'nin finallerinde ise Beşiktaş, Bursaspor, Altınordu, Göztepe, Atiker Konyaspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Trabzonspor şampiyonluk mücadelesi verecek.

20 Mayıs'ta Elit 19 Yaş Altı Ligi'nde, 22 Mayıs'ta ise Elit 17 Yaş Altı Ligi'nde Süper Kupa maçları oynanacak.