Fatsa Trabzonsporlular Derneğini ziyaret eden Muharrem Usta, burada yaptığı konuşmada, şu anda bir geçiş döneminde olduklarını vurgulayarak, "Bilindiği üzere seçim döneminde Mircea Lucescu konusu gündeme geldi. O zaman da söylemiştim, Lucescu'nun bir yıl daha kontratı var. Yine de Lucescu'nun gelebilme ihtimalinin önemli düzeyde olduğunu biliyoruz. Bunu Hami Mandıralı da biliyor. Lucescu gelirse, Hami de onunda beraber devam edecek" şeklinde konuştu.

Hami Mandıralı'nın Trabzonspor'da çok iyi bir iş çıkardığını belirten Usta, şunları kaydetti: 


"Teknik direktör tek başına takımı şampiyon yapmıyor. Bu hep birlikte olan bir şey. Yönetiminden, teknik direktöründen, takımdaki oyuncunun kalitesinden, taraftarın birlikteliğine kadar. Hami hocamız çok iyi iş çıkardı. Niye devam etmeyelim ki, edelim ama şampiyonluğa kilitlenen bir takımın hocasının şampiyonluk stresinden birkaç defa geçmesi lazım. O stres, önemli bir stres. Doğru olan, Trabzonspor'un şampiyonluk yolunda o stresi taşıyabileceği bir hocayla yürümesidir."

Galatasaray-Trabzonspor maçı Deniz Ateş Bitnel'in


GALATASARAY MAÇI YORUMU
Muharrem Usta, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 21 Şubat Pazar günü deplasmanda Galatasaray'la yapacakları karşılaşmanın, kendileri açısından dönüm maçı olacağını belirtti.
Her şeyden önce iyi bir müsabaka olacağına inandığını dile getiren Usta, "Eğer biz Galatasaray maçını alırsak bu ekip, bambaşka bir takım olacaktır.

Alabilecek psikoloji, güç ve inanç takımımızda var" ifadelerini kullandı.
"Teknik direktör Mustafa Denizli boşta olsaydı Trabzon'a getirebilirdik" diyen Usta, "Fakat bu kadar dağınık bir kulübe hangi hocayı getirirseniz getirin, burada yer bitirirler adamı. Her türlü dağılmış durumdayız. O nedenle biz kulübümüzü bir tünelden çıkarmaya çalışıyoruz. Kendi gücümüzle, doğru kaynaklarla doğru işler yapmamız lazım. İleride ne gösterecek bunu da hep birlikte göreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
Konuşmaların ardından Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’ya, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş üzerinde ismi yazılı 52 numaralı forma ve bölgede üretilen çeşitli ürünlerden oluşan hediye paketi verdi.