Aziz Yıldırım, Habertürk Televizyonu'nda yaptığı açıklamalarda, Bülent Arınç'a da sitem ederek şunları söyledi:

"Kulüpler Birliği toplantısında ne yapacağım? Kulüpler Birliği bizi hapishanede ziyaret etmedi. Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bir kanun geldiği zaman veto edebiliyordu. Ben 156 seneyle, Şekip Mosturoğlu 117 seneyle, Tamer Yelkovan 85 seneyle falan yargılanmak üzere iddianame hazırlandı. Adam vuruyorsun 6-7 sene sonra hürriyetine kavuşuyorsun!

"ERDOĞAN HASTA YATAĞINDA O KANUNUN YANLIŞ OLDUĞUNU SÖYLEDİ"
İddianame hazırlanmadan da 6222 sayılı kanunun yanlış olduğu ve değiştirilmesi hususunda çalışmalar yapılıyordu Meclis'te. Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, hasta yatağında bu kanunun yanlış olduğunu ve düzeltilmesi gerektiğini söyledi ve Meclis'e götürdü. CHP ve MHP de onay vererek hepsi bu kanunu çıkarmak için çalışmalar yaptılar. 

Bu kanun Dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e gitti. Abdullah Gül Bey şunu ifade etti: "Ben içime sindiremedim" dedi ve veto etti, 900 kanundan 2 kanunu veto etti. Şimdi soruyorum: "Bu yazılan kitapta bununla ilgili neden herhangi bir bilgi koymadılar, veto etme sebebi neydi?" 

"SAYIN ARINÇ'A DA SÖYLÜYORUM"
Eski Cumhurbaşkanı şimdi ne düşünüyor; vicdanı rahat mı acaba? Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bunun üzerine gitmeseydi, bu kanun çıkmasaydı, şu an burada olmayabilirdik. Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bunu vicdanı kabul ediyor mu? Bunu merak ediyorum. Sayın Bülent Arınç'a da söylüyorum, "Bu kanun geri gelmez" dedi. Geldi, biz kaçmadık. 6 küsür sene ceza verdiler.

"SUÇU OLMAYAN ADAM NEDEN KAÇIYOR?"
2011'de Türkiye'de sivil ihtilal yapılıyordu ya kimse farkına varmadı. Şimdi kaçıyorlar, kırmızı bültenle aranıyorlar. 50 bin kişi ile Türkiye'de sivil darbe yapıyorlar. Suçu olmayan adam neden kaçıyor?"