Trabzonspor'un avukatı Nuster Yılmaz'ın kulüpten alacağı vereceği bir durumda arada 700 bin doların üzerinde bir açık bulunduğu ve bunun nerede kullanıldığını sormasına Yıldırım tepki gösterdi. Yıldırım, belgelerin dosyada bulunduğunu söyledi. Kısa süreli tartışma üzerine mahkeme başkanı, araya girerek herkes birbirine saygılı olmasını istedi. Bunun üzerine Yıldırım, cevabın dosyada bulunduğunu ve cevap vermek istemediğini belirtti. 

Yıldırım, "Ben de avukat beye soru sorabilecek miyim? Sadri bey burada mı?" dedi. Mahkeme Başkanı Sadri Şener'e soru sorabileceğini belirtti. Yıldırım da, "Avukata sorsam daha iyi olurdu." diye konuştu. Trabzonspor avukatı, "Duruşma arasında yanınıza gelirim." karşılığını verdi. 

Avukat Yılmaz'ın bir alacak verecek ile ilgili bir başka sorusu üzerine Yıldırım, "Ben Sadri beye daha önce de belirttiğim gibi 92 milyon liralık ihaleyi karşılıksız vermiştim. Avukat bey dosyayı iyi incelememiş anlaşılan. Ben başkan olduğum dönemde Trabzon büyük değildi, 3 büyük vardı. Ben büyüttüm." şeklinde konuştu. Avukat Yılmaz ise, "Biz her zaman büyüktük." karşılığını verdi. 


Cihan