TRABZON (AA) - Hentbolda Kadınlar Challenge Kupası son 16 turu rövanşında 11 Şubat Pazar günü Sırbistan'ın ZORK Jagodina ekibini konuk edecek Zağnosspor'un kulüp başkanı Abdülaziz Baş, takımın deplasmandaki maçta 10 sayılık bir fark yakaladığını, bu avantajı değerlendirmek istediklerini belirtti.

Baş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zağnosspor'un ZORK Jagodina ile oynadığı ilk maçı 34-24 kazandığını anımsatarak, rövanş için de hazırlıkların devam ettiğini söyledi.

Avrupa'da çeyrek final kapısına çok yakın olduklarını belirten Baş, "Takımımız Sırbistan'da oynadığı maçta 10 sayılık fark yakaladı. Bunun avantajını iyi kullanmak istiyoruz. Kendi evimizde, seyircimiz önünde güzel bir galibiyetle turu Trabzon'da bırakmak hepimiz için unutulması zor bir anı olacak. Turu geçersek ilk kez kupada çeyrek final oynayan Trabzon takımı olacağız. Bu da bizi ayrıca heyecanlandıran nokta. İnşallah bir aksilik olmaz." diye konuştu.

Baş, taraftar desteğinin de önemli olduğuna dikkati çekerek, "Maç için herhangi bir bilet veya giriş ücreti yoktur. İsteyen herkes gelip tribünden takip edebilir. Herkesi bu şölene ve heyecana tanık, ortak olmaya davet ediyoruz. Trabzon'un ismini tanıtırken ülkemizin şanlı bayrağını da Avrupa arenasında gururla dalgalandıralım." ifadelerini kullandı.