Fast Company'nin hazırladığı bir rapora göre iPhone 8 bugüne dek görülmüş en pahalı iPhone modeli olabilir. Zira raporda cihazın ABD satış fiyatının 1000 dolardan fazla olabileceği belirtiliyor.

Raporda ayrıca cihazın 3D algılama Teknolojisi ile birlikte satışa sunulacağı ve cihazın beklenenden daha erken piyasaya sürülmesinin imkanı olmadığı bilgisi de yer alıyor.

iPhone'un 10. yıldönümü nedeniyle bugüne dek görülmüş en iyi ve en pahalı iPhone ile piyasayı sallamayı planladığı düşünülen Apple'ın gerçekten de böyle bir fiyat etiketi belirleyip belirlemeyeceği ise merak konusu oldu denebilir.

Çünkü piyasada bulunan en pahalı iPhone şu anda (ABD fiyatlarından bahsediyoruz tabii.) 949 Dolar'lık fiyat etiketine sahip. Bu da iPhone 7 Plus modeli ve oldukça büyük bir saklama kapasitesi ile birlikte satılıyor.

shiftdelete.net'in haberine göre Fast Company'nin raporu ayrıca iPhone 8 ile birlikte iPhone 7s'in de tanıtılacağını ve 4.7 ile 5.5 inç'lik iki modelinin olacağını da vurguluyor. İddialara göre iPhone 7s'in yan tarafında bulunan fiziksel tuşlar da artık dokunmatik bir alana dönüşecek.