ABD merkezli yayın kuruluşu CBS'in haberine göre; genç kadınları sosyal medya hesaplarından takip eden Arturo Galvan, şimdiye kadar birçok eve girip kadınlara ait mücevherleri, bilgisayarları ve hatta iç çamaşırlarını çaldı.

Yetkililer, kadınların Instagram'da fotoğraf paylaştığını ve yerlerini özellikle bildirmeseler bile "coğrafi etiketleme" yüzünden 44 yaşındaki Galvan'ın hedefine girdiklerini ortaya çıkardı. 

Mağdur kadınlar, CBS Los Angeles'a konuştu ve kâbuslarının geçen baharda bir otomobilin soyulmasıyla başladığını söylediler.

ÜZERİMDE BİR ŞEY YOKTU VE...

Bu olaydan bir hafta sonra yatak odası penceresinin önünde bir adamın durduğunu fark eden üniversite öğrencisi genç bir kız, yaşadıklarını şöyle aktardı:

"Üzerimde pek bir şey yoktu. Orada duruyordu ve jaluzinin arasından bana bakıyordu. Sesim çıktığı kadar bağırdım ve gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı."

Birkaç gün sonra söz konusu kadının ev arkadaşı evde yalnızken, Galvan, yatak odası penceresinden içeri girmiş. Yaşadığı olayın etkisinden çıkamayan ve tedirgin olduğunu söyleyen kadın, “Çok korktum. Burada bir daha uyumak istemiyorum. O gece evden ayrıldım” diye konuştu.