Çünkü WhatsApp'a da yeni özellikler geldi. Her gün saatlerce kullandığımız bu uygulamada ustalaşmak ve hayatınızı daha da kolaylaştırmak için uygulamanın en yeni sürümüyle gelen bu yenilikleri öğrenmeniz hayatınızı kolaylaştırabilir. Bundan sonra WhatsApp'ta yapabilecekleriniz şöyle:

- Artık videolara, çimdikleyerek yaklaşabiliyorsunuz. Aynı şekilde, Youtube'da olduğu gibi videolar altta küçük bir pencerede açıkken, siz mesaj yazmaya devam edebiliyorsunuz.

- Öğrenciler ve çalışanlar için favori olacak bir yeni özellikse şu: Artık WhatsApp'tan PDF formatında dosyaları paylaşabileceksiniz. Vize ve final zamanındaki öğrencilere selam olsun!

- iCloud, Dropbox ve Google'dan dilediğiniz fotoğrafı seçip paylaşmanız artık mümkün. Bunun yanı sıra, daha önce yaptığınız sohbetlerde paylaştığınız belge, link ve fotoğrafları bir önizleme resmi olarak gösteriyor. Buna hızlıca ulaşmak için 'Seçenekler' e dokunup, 'Medya'yı seçmeniz yeterli.

- WhatsApp sohbetlerinizi sık sık siliyorsanız, yıldızlı mesajlarınızın da gittiğini fark etmişsinizdir. Gelen yeniliklerle, sohbetlerinizi silerken 'Yıldızlı mesajları koru' kutusunu seçince bu sorun ortadan kalkıyor.

- Gelen güncellemeyle, uygulamanın nasıl veri tükettiğini de kontrol edebiliyorsunuz. 'Seçenekler', 'Ayarlar' , oradan da 'Veri Kullanımı' na dokunduğunuzda neyin, ne zaman ve nasıl indirileceğini ayarlayabiliyorsunuz. Eğer telefondan girdiğinizde videoların otomatikman inip internet paketinizi bitirmesini istemiyorsanız, buradan düzenleyebiliyorsunuz.

E, artık tüm yenilikleri öğrendiniz. Bundan böyle WhatsApp'ın ustasıyım diyebilirsin

ELLE.COM