WhatsApp kullananlar dikkat!
WhatsApp kullanıcıları SIM kartlarını başka bir telefona taktıklarında yeni telefondan eski bilgilerine de ulaşabiliyorlar. Ancak bazı durumlarda bu kullanıcıların rehberinde tüm kişilerin ve mesajların bir başkasının eline geçmesi anlamına gelebiliyor.

Neowin.net sitesinin haberine göre artık kullanmadığınız ve kapattığınız hattınız/telefon numarası bir başkası tarafından kullanılırsa tüm mesajlarınız ve kişileriniz bu kişinin telefonunda görünüyor.

WhatsApp geliştiricileri sorunu onarana kadar buna engel olmanın tek yolu ise, hattınızı kapatmadan önce WhatsApp hesabınızı silmekten geçiyor.


Radikal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.