Hafta sonu bir takipçim mail attı, rezaleti gördünüz mü diye. Nedir ne değildir derken bana videonun linkini gönderdi ve videoyu izleyince beynimden vurulmuşa döndüm.

Bir kadın, 5-6 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğim küçük bir erkek çocuğuna, küçük bir çocuğa yapılmayacak şekilde kucak dansı yapıyor, çocuğun cinsel organına sürünüyor ve daha sonra çocuğu geri iterek çocuğun pijamasını ve kilodunu indirerek  ereksiyon oluşunu kahkahalarla kaydediyor, bu yaptığı yetmiyormuş gibi onu da internete yayıyor.

Kepazelik!

Üstelik internette bunu yapan kadının, çocuğun teyzesi olduğu yazılmış. Videoyu çeken annesi mi çok merak ediyorum.

Velhasıl Cumartesi günü izledim videoyu ve Pazartesiyi zor ettim. Sabah derhal adliyede buldum kendimi. Önce videodaki kişiler hakkında vatandaş olarak  TCK 103 kapsamında suç duyurusunda bulundum. Daha sonra da Sulh Ceza Hakimliği’nden videoya erişimin engellenmesini talep ettim.

Videoya erişimin engellenmesi tam bir macera oldu. Videoya erişimin engellenmesine karar verilse dahi Amerika’da mukim bu şirket ile de iletişime geçerek Amerikan yasalarını da çiğnediğini belirterek –ki FBI bu konuda çok hassas gerçekten- videonun silinmesini istedim.

Sonra tüm sözlüklerle tek tek iletişime geçtim. Sağ olsunlar hepsi hassasiyet gösterdiler. Bazıları ilgili videonun bulunduğu başlığı bile sildi. Fakat söylemeden edemeyeceğim bu küçük çocuğun bulunduğu durum ile dalga geçenler, insanlık dışı yorum yazan zavallılar olduğunu da üzülerek gördüm.

Cidden, iddia ediyorum, Türkiye’de erkek çocuklar kız çocuklardan daha çok cinsel istismara maruz kalıyor.

Türkiye’deki erkek cinsel organı hayranlığı toplumun temel sorunlarının ana sebebi. “Aç oğlum, göster amcana”, “Pipini yerim” , “Pipisini sevsinler” ve daha buraya yazamayacağım fakat hepimizin bildiği nice söylem ve davranış sebebiyle erkekler sadece pipiye sahip olmaktan ötürü her şeyi kendilerinde hak görüyorlar.

İlgili ilgisiz erkek çocuklarının cinsel organına elleyenler, sürekli bundan bahsedenler yahut bu tür ensest’vari hareketler sergileyenler en başında çocuklarının mahremiyet duygusunu zedelediklerinin farkında değiller mi acaba? Yarın öbür gün çocuğa başka bir niyetle  dokunulduğunda -ki bu günlerde çok sık gördüğümüz bir şey- çocuk kendini savunmayacak. Çünkü bunun normal olduğunu düşünecek.

Bir psikoloğun kitabında okudum. Uzunca süre komşunun ergenlik çağındaki oğlunun tecavüzüne maruz kalan bir erkek çocuğunun neden buna müsaade ettiği, garipsemediği ortaya şu şekilde çıkıyor. Mağdur çocuk, ailesinin ilk erkek torunu olduğu için, herkes çocuğu pipisinden seviyor. Çocuk da komşu oğlunun hiçbir hareketine direnmiyor çünkü neticede annesi, dedesi, halaları amcaları herkes ama herkes onu pipisine elleyerek seviyor. Komşunun oğlunun da pipisine ellemesinde ne kötülük olabilirdi ki?!!!

Eyyyy Türkiye, UYAN    !

Kadına şiddetin, tecavüzün, toplumsal bozulmanın kaynağının ne olduğunu biraz gör. Senin kültür dediğin bu sapkınlık erkekleri mahvediyor. Onların dünyalarını alaşağı ediyor. Psikolojilerini bozuyor, bilinçaltına yanlış mesajlar gönderiyor. Hem kendi cinselliğine kendi cinsel organına saygı duyulmayan bir erkek çocuğu, büyüdüğünde neden ve nasıl bir kadının cinselliğine saygı duyabilir ki?

Bunun bir benzerini yine sözlüklerde paylaşılanlardan gördüm. Daha yeni konuşan bir erkek çocuğuna kadın soruyor (Yazılması gerektiği gibi değil duyduğum gibi aktardım):

-Kızlara napçan?

-Paamak atçam (Parmak atacağım)

-Napçan bi daa söyle

-Pamak paamak, paamak atçam

-Göster nası atcan.

Çocuk işaret parmağıyla malum hareketi gösteriyor. Kadın kahkahalarla gülüyor , çocuk da karşısındaki yetişkin güldüğü için gülüyor. Tahminim onu memnun edebildiği için mutlu. Fakat bu çocuk büyüyünce ne olacak?

Eyyyyy Kadınlar!

Eyyyyy Erkekler!

Eyyyyy Göster Oğlum Pipini Amcaya’cılar!

Eyyyyy evlatlarına yeğenlerine kardeşlerine bunu müstehak görenler!

Hepiniz suçlusunuz! Bugün kadar aşağılanan her kadında, öldürülen her kadında, tecavüze uğrayan her kadın ve erkekte istismar edilen her çocukta sizin payınız var. Erkek çocuklarınızı sadece pipisi olduğu için şımartır ve sadece pipi sahibi olması hasebiyle her türlü şeyi yapabilme hakkı olduğunu düşündürür, onları cinsel olarak istismar eder ve onların bilinçaltına bu tür sapkın fikirler yerleştirirseniz gelecekte saygısız, sapkın, şiddet düşkünü, egoist, bencil bireyler olmalarına sebep olursunuz.

Bu kadınların kimliklerinin tespit edilmesi ve yargılanması için elimden gelen her şeyi yapacağım ve bu vak’a Türkiye’ye emsal olacak. Hızla hepimizin algısı değişecek. Bundan sonra erkek çocuklarına gösterilen sözlü ve fiziksel bu tür davranışların hepsinin ÇOCUK TACİZİ olduğunu kabul edeceğiz.
Umuyorum.

Arzu ediyorum.


(Bu köşe yazısı, sayın Av. Feyza Altun Meriç tarafından www.hukukihaber.net sitesinde yayınlanması için kaleme alınmıştır. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısının tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısının bir bölümü, aktif link verilerek kullanılabilir. Yazarı ve kaynağı gösterilmeden kısmen ya da tamamen yayınlanması şahsi haklara ve fikri haklara aykırılık teşkil eder.)