Tartıştığı kızı H.K.D ve eşi Y.D'yi dövdüğü, kızının da vazo ile babası M.D'yi kafasına vurarak yaraladığı gerekçesiyle yargılanan baba kızı mahkeme hakimi önce para cezasına çarptırdı, ardından da barıştırdı.

"SONUÇTA BABAM, ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM"
 Anadolu Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz müşteki sanıklar baba M.D, kızı H.K.D ve müşteki anne Y.D katıldı. Duruşmada savunma yapan 27 yaşındaki H.K.D ise annesiyle babası arasında sorunlar olduğunu ifade ederek, "Eve alkollü gelmiştim. Babam 'Bu eve bir daha alkollü gelirsen seni tımarhaneye yatırırım' dedi. Ben de sinirlendim. Karşılıklı bağırdık. Annem bizi ayırmaya çalıştı. Babam beni darp etti ben de kızgınlıkla babamın başına cam sürahi ile vurdum. Beni darp etti ama sonuçta babam, şikayetçi değilim" diye konuştu.

Baba M.D ise kızını darp etmediğini belirterek, "Kızım çok sarhoştu. Onu zapt etmeye çalıştım. Sinir krizi geçirdi. Aramızda sorunlar var ama şikayetçi değilim" dedi. Anne Y.D de olay tarihinde eşiyle arasında sorunlar olduğunu söyleyerek, "Kendisiyle tartıştığımız doğrudur. Darp ve hakaret etti. Şikayetçi değilim" şeklinde ifade verdi.

CEZALARI ERTELENDİ
Mahkeme hakimi M.D'nin eşine yönelik hakaret suçundan beraatına karar verirken, eşi ve kızını yaralayan M.D'yi "Kasten yaralama" suçundan ise 4 bin lira adli para cezasına çarptırdı. Mahkeme, babasının kafasına sürahiyle vuran H.K.D'yi de "Kasten yaralama" suçundan 2 bin lira adli para cezasına çarptırdı ve baba kızın cezasını erteledi.

HAKİM: BABAN SENİ ÇOK SEVİYOR, BARIŞIN
 Mahkeme hakimi aileye duruşma sonrası, "Keşke sonunuz böyle olmasaydı. Umarım tekrar bir araya gelirsiniz. Kötü şeyler yaşanmış ama güzel bir aile olarak görünüyorsunuz" dedi ve ailenin 27 yaşındaki kızı H.K.D'ye, "Bak baban da seni çok seviyor, barışın" diye konuştu.

Hakimin bu sözleri üzerine aile duruşma salonunda gözyaşlarına boğuldu. Baba M.D hakimin sözlerinin ardından hakimin bulunduğu kürsüye giderek teşekkür etti ve hakim ile tokalaştı. Duruşma salonundan ayrılan baba adliye koridorundaki asansörlere doğru yöneldiğinde kızı H.K.D babasının ardından seslendi ve baba kız adliye koridorunda birbirine sarılarak barıştı.

Baba kızın gözyaşlarını tutamadığı esnada adliyede duruşma bekleyen vatandaşların da duygulandığı görüldü.

KARŞILIKLI YARALADILAR
 Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, 27 yıllık evli ve 2 çocukları olan M.D ve Y.D çifti geçtiğimiz yıl Haziran ayında aralarında evde bulundukları sırada tartışmaya başladı. Çıkan tartışma sonucu M.D eşi ve kızına şiddet uygularken eşine de hakaretler savurdu. Olay esnasında annesini babasından kurtarmak isteyen H.K.D babasının kafasına cam sürahi ile vurarak babasını yaraladı. Baba M.D hakkında kızı ve eşine karşı "Kasten yaralama", eşine karşı da "Hakaret" suçunu işlediği gerekçesiyle toplamda 4 yıl 3 aydan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılırken, H.K.D hakkında da babasına karşı "Kasten yaralama" suçunu işlediği gerekçesiyle 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.