Vefat eden Prof. Orhan Aldıkaçtı'nın kızı Sibel Aldıkaçtı (58), kadın ortağı Dilek Ayazoğlu'nun (42) ayrılmak üzere olduğu eşinin bıçaklı saldırısında ağır yaralandı. İki kadını da ağır yaralayan Yavuz Ayazoğlu (49) tutuklanıp cezaevine konuldu.

DANIŞMANLIK ŞİRKETİNİN ORTAKLARI

Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz hafta ortası Sibel Aldıkaçtı ve Dilek Ayazoğlu'nun birlikte çalıştıkları danışmanlık şirketinin Mecidiyeköy'deki bürosunda meydana geldi.

EVİNİ TAŞIDI, POLİSE BAŞVURDU

2 çocuk annesi Dilek Ayazoğlu ayrılmak üzere olduğu eşinden uzak durmak için evini taşıdı, şiddetinden korunmak için de polise ve adliyeye başvurdu. Mahkeme Yavuz Ayazoğlu'nun "eşine, ve yaşam mekanlarına yaklaşmasını" yasakladı.

KADINLARIN ÇALIŞTIĞI OFİSİ BASTI, BIÇAKLI DEHŞET SAÇTI

Dilek Ayazoğlu'nun evine yaklaşmayan Yavuz Ayanoğlu onu Mecidiyeköy'deki ofiste buldu. Ofisi basan Yavuz Ayanoğlu, sözde boşanma sürecini konuşmak için eşiyle bir odaya girdi. Kısa bir süre sonra kadının çığlıklarını duyan Aldıkaçtı ve o sırada ofiste bulunan erkek yakını odaya girdi. Eşini ART arda bıçaklayan Yavuzoğlu bu kez onlara döndü. Ofisteki arbede devam etti. Erkek konuk kendini darbelerden korudu ama Sibel Aldıkaçtı da saldırganın bıçak darbelerinin hedefi oldu. Onu daha fazla bıçak darbesi almaktan saldırgana müdahale eden yakını kurtardı.

İKİ KADINI DA AĞIR YARALADI

Her iki kadın da ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Saldırıda Dilek Ayazoğlu'nun vücuduna 6, Aldıkaçtı'nın vücuduna da 4 bıçak darbesi isabet etti. Saldırganın kendi vücuduna da etkili olmayan bıçak darbesi vurduğu, olay yerinden kaçmadığı polis tarafından ofiste yakalandığı öğrenildi.

AMELİYATLA DALAĞI ALINDI

Bıçaklı saldırıda iç organları zarar gören Dilek Ayazoğlu'nun dalağı 5 saatlik bir ameliyat sonrası alındı. Doktorların yoğun çabası sonucu iki kadının da hayati tehlikeyi atlattıkları öğrenildi. CEZAEVİNE KONULDU Adliyeye sevkedilen Yavuz Ayazoğlu tutuklanıp cezevine konuldu.