Adana Baro Başkanı  Mengücek Gazi Çıtırık, Özel Medline Hastanesi’nden Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Semra Günaştı ile muhteşem bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan’ın kıydığı nikahta, çiftin nikah şahitliğini Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve  Operatör Doktor Ahmet Dikiciler yaptı.

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, genç çiftlerin nikahını kıydıktan sonra evlilik cüzdanını takdim etmesi için TBB Başkanı Feyzioğlu’na verdi. Çifti tebrik ederek mutluluklar dileyen Feyzioğlu, evlilik cüzdanını geline verdi. Çıtırık, ise eşinin duvağını açarak, alnından öptü. Bu duygusal an düğüne katılanlar tarafından büyük alkış aldı.

Törende konuşan Feyzioğlu, “Mengücek ile barolar birliği seçim dönemimde tanıştım. O günden sonra uzun ince bir yola girdik. Aramızda çok güzel bir dostluğumuz oldu. Kendisi benim en sağlam yol arkadaşım oldu. Bugün düğün töreninde bulunmaktan ve nikah şahitliğini yapıyor olmamdan dolayı ayrıca onur duydum. Semra hanımla birlikte kendilerine bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan da da, genç çiftleri kutladı. Arıkan, “Aile olmanın temelini atan sevgili baro başkanımızı ve değerli eşi Semra hanımı kutluyorum. Mutlulukları daim olsun” diye konuştu.

Baro Başkanı Avukat Mengücek Gazi Çıtırık da, kendilerini yalnız bırakmayan dost ve meslektaşlarına teşekkür etti.

 Seyhan Oteli Balo Salonu’nda gerçekleşen törene, Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri, baro başkanları, avukatlar, baro personeli, iş, siyaset ve Adananın her kesiminden çok davetli katıldı.

Genç çift tüm misafirlere “hoş geldin” demesinin ardından düğün töreni başladı. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğünde genç çiftler unutamayacakları anlar yaşadı.