Bursa'da Avukat Celal Sezgin, yakınına ait birahanede bazı müşterilerin sigara içmesine izin vermediği için çıkan tartışmada 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili iki kişi yakalandı.

Olay, Bursa Osmangazi ilçesi Ünlü Caddesi'nde faaliyet gösteren bir birahanede yaşandı. Alınan bilgiye göre bir yakınına ait olan birahanede bulunan Bursa Barosu Avukatlarından Celal Sezgin (53), Ankaragücü-Beşiktaş maçını izleyen bazı müşterilerin sigara içmesine müdahale edince, tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Avukat Sezgin 17 yerinden bıçaklandı.

Olay yerine gelen 112 ambulansı ile ilk müdahalesi yapılan Sezgin, kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri işyeri garsonlarından B.A.(52) ile kavgaya karışan ve avukatı bıçakladığı iddia edilen E.S.Y.'yi gözaltına aldı.

Zanlılar, kendilerine yöneltilen suçlamayı kabul etmezken, sadece sigara yüzünden çıkan tartışmaya karıştıklarını, Avukat Sezgin'i bıçaklamadıklarını iddia ettikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.