Şefik DİNÇ / Mehmet KAYAHAN / AHT

Eşini işyerinde öldürdükten sonra, kendi kafasına sıktı
İstanbul Bayrampaşa’daki bir tekstil atölyesinde dün saat 08.30 sıralarında meydana gelen cinayet, iddialara göre şöyle gelişti. 33 yaşındaki Serpil Kamay, 13 yıllık eşi Hüseyin Kamay’a (35) şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtı. Ardından da ailesinin yanına yerleşti. Ancak uyuşturucu bağımlısı olduğu ve çalışmadığı öne sürülen Kamay, eşine tehditlerini sürdürdü. Genç kadın bir süre önce ise Bayrampaşa’da oturan teyzesiyle yaşamaya başladı ve avukat tutabilmek için makineci olarak bir tekstil atölyesinde işe girdi. Kamay dün sabah eşinin çalıştığı atölyeye gelerek beklemeye başladı. Serpil Kamay geldiği sırada ise arkadan iki el ateş etti. Kendisine engel olmak isteyen işyeri sahibini de “Aradan çekil yoksa seni de vururum” diyerek tehdit etti. Kamay, daha sonra da tekstil makinelerin arkasına saklanan eşinin yanına giderek kafasına iki el ateş etti. Kamay kaçarken, genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Hüseyin Kamay, olayın ardından gittiği Kâğıthane’deki evinde tabancayı başına ateşleyerek intihar girişiminde bulundu. Eve gelen polis tarafından yaralı halde hastaneye kaldırılan Hüseyin Kamay kurtarılamadı. Çiftin 11 yaşında bir oğlu var.

KAYINPEDERİNİ DE YARALAMIŞ
Kızının ölümhaberini alarak olay yerine gelen baba Fahri Uygun ve yakınları gözyaşlarını tutamadı. Damadının kızına evlendiği günden itibaren şiddet uyguladığını belirten Fahri Uygun, “Çalışmayan, uyuşturucu kullanan psikopatın biriydi. Kızım çalıştığında da parasını alıyordu. 5 sene önce ikinci çocukları soba zehirlenmesinden ölmüştü. Eşiyle ve bizimle sürekli tartışıyordu. Hatta beni de bıçakladı ve yüzümü kesti” dedi.

Üniversiteli kızın esrarengiz intiharı
Tunceli’de üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Tuğba Korkmaz, evli olan ve eşinden ayrı yaşayan polis memuru Savaş Can’ın oturduğu polis lojmanındaki evinde ölü bulundu. Korkmaz’ın, Savaş Can’ın beylik tabancasıyla intihar ettiği öne sürüldü. Görevinden açığa alınan polis memuru Savaş Can’ın, olayla ilgili olarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Evin odunluğunda darp edilmiş ceset!
Tunceli’de yaşayan 32 yaşındaki Dilber Erkmen, evinin odunluğunda ölü bulundu. Eşinden bir süre önce boşandığı ve iki çocuğuyla yaşadığı öğrenilen Erkmen’in cesedini komşuları evinin odunluğunda buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, vücudunda morluklar olduğu ileri sürülen Erkmen’in kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından ortaya çıkacağı kaydedildi.

Manavgatlı Fatma’yı evinde bıçakladılar
Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde 24 yaşındaki Fatma Tohumcu, evinde bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 2 kişinin arandığı öğrenildi.