Böylece "Mobil sarı ofisler'' olarak tanımladıkları taksilerinin müşteri sayıları daha da arttı. Adliye Saray Taksi Durağı Başkanı Salih Küçükardalı, avukatlar ve adli yetkililer ile birlikte keşif, haciz ve icra işlerine gittiklerini söyledi. Taksi durağında 10 tane 7 kişilik aracın bulunduğunu belirten Küçükardalı, sahadaki adli işlemlerde gerekli olan bilgisayar, yazıcı, jeneratör gibi teknolojik kullanım cihazlarının taksilerinde bulunduğunu kaydetti.

Küçükardalı, "Avukatlar genellikle araçlarda bilgisayar, yazıcı, faks ve klima bulunmasını istiyor. Bizim de 10 aracımızda bu teknolojik sistem mevcut. Bu sistemi talep üzerine yerine getirdik. Edirne Adliyesi, Havsa ve Lalapaşa gibi çevre adliyelerin kapanmasıyla büyüdü. Biz de bu değişime karşın kendimizi yeniledik. Adliyede çalışanların rahat edebilmesi için teknoloji harikası araçlarımızda her şey mevcut." diye konuştu.

Taksici Ali Dönmez ve Mert Yalçın da avukatlar başta olmak üzere tüm müşterilerinin kendilerinden ve taksilerinden memnun olduğunu söyledi. 




AA