Ankara ATO Congresium Merkezi’ndeki düğüne Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıyarken, Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Çiçek, Başbakan Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Yargıtay Başkanı Ali Alkan ve Danıştay Başkanı Zerrin Güngör nikah şahitliği yaptı.

Gökçek, nikahın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanını Cumhurbaşkanı Gül’e verdi. Gül, mutlu bir olaya şahitlik ettiklerini belirterek, çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Cumhurbaşkanı, ayrıca Başbakan’ın nikahlarda daha iyi nasihat verdiğini ifade ederek mikrofonu Erdoğan’a uzattı.

BİR OLURSA GARİP OLUR...

 Başbakan Erdoğan ise, “Buraya gelmeden Meclis Başkanımız Cemil Bey söylemişti. Büyüklerimizin söylediği bir şey var. Bir olursa garip olur, iki olursa rakip olur, üç olursa huzur olur, denge olur. Gerisi de Allah kerim. Bu düşüncelerle bu evliliğin İsmetimize ve Elifimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

 Gökçek de İsmet Ergin’e dönerek, “Siz bakan oğlu olduğunuz için üç çocuk değil beş çocuk diyoruz” dedi. Hacı Bayram Camii İmamı’nın kuran okuduğu nikah, davetlilere ikramla sona erdi.