Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Sinan Kenanoğlu (55) dün öğle saatlerinde aracında başından tek kurşunla vurulmuş halde bulundu. İç giyim firması Do-Re-Mi’nin sahibi olan Kenanoğlu’nun son günlerde maddi sıkıntı içinde olduğu hatta ölmeden birkaç saat önce icra takibi için Büyükçekmece Adliyesi’ne gittiği öğrenildi. Milliyet gazetesinden Savaş Akın ve Esra Alus'un haberine göre, Kenanoğlu’nun 20 bin liralık borcu için, 3 bin lira toplayabildiği ve borcunu ödeyemediği bilgisine ulaşılırken, polis kaynakları ise çenesinin altından giren tek kurşunla hayatını kaybeden Kenanoğlu’nun intihar ettiği ihtimalini değerlendiriyor.

TABANCA DA BULUNDU
İç giyim firması Do-Re-Mi’nin sahibi Mehmet Sinan Kenanoğlu dün saat 16.00 sıralarında Beşiktaş Büyükdere Caddesi üzerindeki lüks aracında başından vurulmuş halde bulundu. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yapılan incelemede Kenanoğlu’nun çenesinin altından giren tek kurşunla hayatını kaybettiği belirlendi.
 
Olay yerini güvenlik şeridiyle çeviren polis ekipleri, cenazei otomobilden indirerek araçta ve çevrede inceleme yaptı. Otomobilde 14’lü diye tabir edilen bir tabanca da bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Kenanoğlu’nun cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

ÖNCE ADLİYEYE GİTTİ
MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı olan 55 yaşındaki Mehmet Sinan Kenanoğlu’nun kısa süre öncesine kadar MHP İstanbul İl Yönetimi’nde Divan Kurulu üyesi olarak görev yaptığı belirlendi. Son dönemde maddi sıkıntı yaşadığı öğrenilen Kenanoğlu’nun sabah saatlerinde de 20 bin liralık bir borç için Büyükçekmece Adliyesi’ne gittiği, ancak piyasadan sadece 3 bin lira bulması nedeniyle iş yerindeki icrayı kaldıramadığı öğrenildi. Kenanoğlu’nun piyasaya olan borçları nedeniyle maddi sıkıntı yaşadığı ve bu nedenle intihar etmiş olabileceği belirtildi.