Öncelikle Erkek Avukat Modası 2015 kapsamında, şık takımların içerisinde gömlekler dışında boğazlı kazaklar, yelekler erkek avukatları bekliyor.

Takım elbiseden sıkılan ve cuma günleri için kendilerini ödüllendirmek isteyen erkek avukatlara güzel bir haberimiz var kurtarıcınız blazer ceket ve şık dik yaka kazaklar olacak.

Dik yaka kazaklar konusunda önerilen ceket içine giyileceği ince ancak sıcak tutan kazakların tercihidir. Kazak ve ceketle uyumlu takılan mendiller sayesinde erkek avukatlarımız hem şık ve dikkat çekici olacak hem de ciddiyetlerinden de ödün vermeyecekler.

Yelekli takım elbiseleri 2015 yılında moda olarak karşımıza çıkıyor. Adliyelerde artık sadece takım elbiseleri ile değil yelekli takımları ile erkek avukatlara rastlamak mümkün. Bu noktada takım elbise ile aynı kumaştan yelekleri 2015 yılı koleksiyonlarında görmek mümkün. Düz renk takım elbiselerin yanı sıra desenli takımlarında 2015 yılında erkekler için moda olacağını duyurmamızda fayda var. Tabi ki dar kesim takımlar, slim fit gömlek ve pantolonlar bu tarzda kombinlerle erkek avukatlarımızı adliyelerde ve iş çıkışı sosyal yaşamlarında görmek mümkün.


Erkek Avukat Modası - Modern

Yağ yeşili, haki tonları ve kamuflaj desenli parçalar erkek avukatların tercihleri arasında olacak. Her zaman şıklığın ve asaletin rengi olan siyah, güvenin rengi lacivert ve erkeklerin klasiği olan kahve rengi avukatlarımızın dolaplarında yerini almaya devam edecek.

Erkek avukatların kıyafetleri yanı sıra ayakkabıları konusunda da 2015 yılı modası oldukça şık ve hoş tercihler sunmakta. Rahatlığı ve şıklığı ile en çok tercih edilen tarz ise chelsea botlar göz önünde olacaklar. Takım elbiselerin altına tercih edilen tarzlardan biri ise, yuvarlak burunluk küçük tabanlı ayakkabılar.

Erkek avukatların ofis giyiminde rahatlığı ve şıklığı bir arada tamamladıkları smart casual giyim tarzını her markada görmek mümkün.Erkek avukatlarımızın daha fit ve özenli görünmelerini sağlayan smart casual tarzı gömlek, Pantalon ve ceketler, detaylardaki mendil, gömlek yakaları ile oldukça şık ve rahat bir erkek avukat giyim modası  yılında bizleri beklemekte.

Erkek Avukat Modası – Smart Casual

Gerek süveterlerin içerisinde, gerek takımlarda gerekse tek başına kombin edilen en önemli parça ise gömlekler; 2015 yılında gömleklerde gözle görülür bir şekilde yakalrda büyükten küçüğe bir izlenim görülmektedir.Ve eski tarz yaka düğmeli gömlekler tekrarda erkek avukatlarımızın giysi dolaplarında yerini almaya başlayabilir. Ayrıca gömleklerle beraber kravatlar konusunda da örgü kravatlar tekrar gömleklerin üzerinde yerlerini almaya başlamıştır. Ayrıca şık takımlar içerisinde ince ipek düz renk kravatlarda popülerliğini korumakta. Gömleklerde yaka ve manşetleri  farklı gömlekler ve çizgili gömlekler de 2015 yılı erkek avukat giyim modasında yerini alıyor.

Erkek avukatlarımızı giyim tarzları dışında stillerini tamamlayan önemli özellikler ise kol düğmesi, saat, gözlük ve cep telefonu. Teknoloji ile giyim tarzını birleştiren erkek avukatlar dikkatleri üzerlerine çekmekte.

Kol düğmeleri konusunda 2015 yılında kibar ve şık düz kol düğmeleri , saat tutkunlarının takip ettiği saat modelleri dışında özellikle 2015 yılının ruhunu yasıtan vintage saatler erkek avukatlarımızın gerek takımları gerekse smart casual tarzlarında kullanabilecekleri moda aksesuarlar arasında yer almaktadır.

Erkekler için önemli parçalardan birisi olan numaralı gözlük ve güneş gözlükleri konusunda 2015 yılıda bir çok farklı ve şık seçenek buunmakta. Meslekleri sebebi ile durmadan okumak ve bir şekilde yazmak durumunda olan erkek avukatlarımız için 2015 yılında oldukça tarz kemik çerçevelerden yapılmış  numaralı gözlükler bulunmaktadır.

Erkek Avukat Modası – Koyu Renkler

Aynı şekilde gözlüklerde 2015 yılında asimetrik çerveler, koyu siyah camlar ve giyim tarzınızla uyum olabilecek renkli çerveleri erkek avukatlarımızın iddialı tarzlarını tamamlarken görebiliriz:

Cep telefonu, tablet ve diz üstü bilgisayarlar konusunda 2015 yılında erkek avukatlarımızı inceliği ve hafifliği ile dikkat çeken teknolojik cihazlarla görüyor olacağız. Avukatlar arasında en çok tercih edilen akkılı telefonlar ise samsung, iphone şeklinde sıralanmakta. Tabiki, zaman ilerledikçe farklı androidleri keşfeden avukatlarımızıda görmekteyiz. Diz üstü bilgisayarlar konusunda ise avukatların 2015 yılı tercihleri hem talet hem bilgisayar olarak kullanılan cihazlar olmaa başladı. Bu sayede istedikleri an dokunmatik istedikleri an bir bilgisayar ile tüm bilgilerine ulaşmaktadırlar.
Erkek Avukat Modası – Çorap

Tabletlerle duruşmaya giren avukat sayısının gün geçtikçe arttığını gözlemliyoruz. İşleri ile ilgili tüm bilgilere her an hızlı bir şekilde ulaşmayı hedefleyen avukatların tercihi ofis dışında da kullanabilecekleri hukuk ofis otomasyon sistemleri olmaktadır.

Erkek avukatlarımızı adliyede, ofislerinde ve işyerlerinde şık göreceğimiz bir yıl geçirmek dileği ile …


>> Kadın avukat modası 2015

Kaynak: microdestek.com.tr