Çayırova ilçesine bağlı Şekerpınar Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde meydana gelen olay şöyle gelişti: Yüklü miktarda kredi borcu olan ve uzun bir süredir iş bulamayan Nurettin Erdem (51), iddiaya göre 'Eve icra gelecek, zor durumdayız bir şeyler yap." diyerek kendisini uyaran eşi Nazgül Erdem (45)'le tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getirdiği ileri sürülen Nurettin Erdem, 3 çocuğunun annesi 25 yıllık eşini 7 yerinden bıçaklayarak öldürdü.
 
Olayın ardından üzerindeki elbiseleri değiştirerek kahvehaneye gittiği ileri sürülen Nurettin Erdem, olaydan 5 saat sonra Çayırova Polis Merkezi'ne giderek, "Eşimi öldürdüm, çok pişmanım." diyerek teslim oldu.
 
Polislerin şaşkınlıkla dinlediği Erdem'in itirafının ardından eve giden ekipler, Nazgül Erdem'in kanlar içindeki cansız bedeni ile karşılaştı. İlk belirlemelere göre 7 yerinden bıçak darbesi aldığı belirlenen kadının cesedi morga kaldırıldı.
 
Öte yandan Nurettin Erdem'in yıllar önce öz amcasının oğlunu da öldürdüğü, 6 yıl cezaevinde yattıktan sonra 2001 yılında şartlı talihe olduğu öğrenildi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan Erdem, bugün adliyeye sevk edildi.
 
(CİHAN)