Kocaeli Barosu'na kayıtlı avukat olan, ayrıca daha önce Kocaelispor'da yöneticilik de yapan, futbol camiasının da yakından tanıdığı Tarık Tekin iki gün önce yaşlılığa bağlı nedenlerle hayatını kaybetti. Tarık tekin, bugün öğlen İzmit Fevziye Camii'nde kılınan namazın ardından Bağçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Tarık Tekin'in cenaze töreninde, Metin Tekin'i aynı zamanda eski takım arkadaşı da olan MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, İzmit Belediye eski Başkanı ve eski milletvekili Sefa Sirmen, futbol dünyasının çok yakından tanıdığı isimler; Oğuz Çetin, Rıdvan Dilmen, Feyyaz Uçar, Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, Rıza Çalımbay, Kocaelispor'da ve Beşiktaş'ta birlikte top koşturduğu birçok eski futbolcu, yine İzmitli olan oyuncu Ragıp Savaş, Metin Tekin'in eski eşi Şevval Sam, Beşiktaş 15 Yaş Altı futbol takımı oyuncuları ve çok sayıda kişi hazır bulundu.


Cenaze törenine Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, NTV Spor Genel Yayın Yönetmeni Fuat Akdağ, eski Milli Futbolcu İbrahim Üzülmez de çelenk gönderdi.


Oyuncu Ragıp Savaş, yakın arkadaşı Metin Tekin'e sarılıp teselli etmeye çalıştı.

KOCAELİ BAROSU BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI




1931 - 2015
Meslektaşımız Av.Tarık TEKİN vefat etmiştir.
 
Cenazesi 05.08.2015 Çarşamba günü, öğle namazından sonra Fevziye Camii'nden kaldırılacaktır.  
  
Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm meslektaşlarımıza başsağlığı dileriz.  

(Hukukihaber.net)