Gizem'i bulmak için Ankara'dan Adana'ya giden özel ekibin yaptığı çalışma sonucu Kabasakal Mahallesi Rüzgarlıtepe'de minik Gizem'in cansız bedeni bulundu.   

ABLASIYLA EVLENMEK İSTEDİ, OLMAYINCA....

6 yaşındaki Gizem’in katil zanlısının çocuğun ablasıyla evlenmek isteyen S .A  olduğu, şahsın yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

 Adana'da geçen pazar günü kaybolan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in cesedi bulundu. Gizem Akdeniz'in cesedi, evine 20 kilometre uzaklıktaki Seyhan Baraj Gölü yakınında Rüzgarlı Tepe mevkiinde güvenlik güçlerinin aramaları sonucu gece bulundu.

İŞKENCEYLE ÖLDÜRÜLMÜŞ

Cesedi Adli Tıp Kurumu'na getirilen Gizem Akdeniz'in işkence yapılarak öldürüldüğü anlaşıldı.

CESEDİ YAKTI

Otopsi öncesi ilk belirlemelere göre minik Gizem'in bıçaklanarak boğulduğu, daha sonra cesedinin kısmen yakıldığı belirlendi. Cinayetle ilgili gözaltına alınıp, sorgulanmaya başlanan gencin, minik Gizem'in ablasıyla evlenmesine izin verilmediği için intikam amaçlı öldürdüğü ve zanlının adının S.A. olduğu bildirildi.

Cinayet de, olası zanlıların sorgulanması sonucu ortaya çıktı. Gizem'in evine 20 kilometre uzaklıkta bir vadide cesedin bulunduğu yerde cinayetin işlenme anına ilişkin bir bulguya rastlanmadı. Dedektifler, çocuğun öldürüldükten sonra buraya atılmış olabileceği  ihtimali  üzerinde duruyor.