Oda Tv, Ergenekon ve Balyoz davalarının avukatı Hüseyin Ersöz ve Artı bir muhabiri Yeşim Kam hayatlarını birleştirdi. Ersöz, Poyrazköy davasında mahkeme heyetini şaşırtarak gazeteci Yeşim Kam'a evlenme teklifi etmişti.

Fenerbahçe Dalyan Club' da bir çok ünlü gazeteci ve hukukçunun katılmıyla dünya evine giren çiftin düğününe Oda Tv davasında tahliye olan Gazeteci Soner Yalçın'ın yanı sıra, Barış Terkoğlu ve Cumhuriyet yazarlarından Orhan Bursalı da katıldı. Çiftin nikah şahitliğini ise Gazeteci Soner Yalçın, Barış Terkoğlu ve Avukat Celal Ülgen yaptı.

4 yılı aşkın süredir tutuklu bulunan CHP İzmir Milletvekili ve Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay da düğüne gönderdiği çelenkle dünya evine giren çiftlerin mutluluğuna ortak oldu.

Poyrazköy davasında süpriz evlenme teklifi

Poyrazköy davasında Avukat Hüseyin Ersöz mahkeme heyetinden izin alarak;

''Bir avukatın kendini en rahat hissettiği ve kolaylıkla ifade edebildiği yer, mahkemeler. Ancak bu kez mahkemenizden değil, başka birinden olacak bu talebim. Mahkeme salonları çoğu kez hüznün hüküm sürdüğü, gözü yaşlı annelerin, eşlerin ve çocukların duygusal anlarına şahit olduğumuz yerler. Ancak zaman zaman içimizdeki umudu yeşerten anlar da olmuyor değil. İşte talebim bu umudu yeşertecek bir konuya ilişkin. Ancak kendisinin hükümle beraber değil, bir ara kararla bu talebimi karara bağlamasını talep ediyorum. Sayın başkan, müsaadenizle şu an duruşma salonunda bulunan televizyon muhabiri Yeşim Kam hanımefendiye evlenme teklif ediyorum" demişti.