Bingöl'deki hain saldırıda şehit düşen Komiser Hüseyin Hatipoğlu'nun sosyal medyada yazdıkları ve paylaştıkları ile şehit olmaya hazırlık yapmış gibiydi.
Twitterının ana sayfasında zemin olarak Mehmet Akif'in "Çanakkale Şehitleri" şiirinden bir beyti görsel olarak kullanan Hüseyin Hatipoğlu, profil resmi olarak da şehit cenazelerinin bulunduğu bir resmi seçmiş.

"Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber
 Sana ağuşunu açmış duruyor peygamber."
 Hüseyin Hatipoğlu, 25 Mayıs'ta ise Necip Fazıl'dan bir alıntı yapmış.
"Ölüm güzel şey, budur perde ardından haber...
 Hiç güzel olmasaydı ölür müydü peygamber?"
 Necip Fazıl KISAKÜREK














EŞİNE KAVUŞAMADAN ŞEHİT OLDU
 Öte yandan, Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in kent merkezinde olaylar nedeniyle tahrip edilen işyerlerinde inceleme yaparken yanında olan ve silahlı saldırıya uğrayak şehit olan polislerden komiser Hüseyin Hatipoğlu'nun eşi Sibel Hatipoğlu acı haberle yıkıldı.
2.5 yıl önce Ordu İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yaparken Sibel Hatipoğlu ile evlenen Hüseyin Hatipoğlu'nun tayini Bingöl'e çıktı. Kurban Bayramı nedeniyle eşini Ordu'daki ailesinin yanına gönderen şehit komiserin bayram sonu izin alıp kayınpederine gitmeyi planladığı öğrenildi. Ancak, Kobani protestoları nedeniyle izinlerin iptal olunca Hüseyin hatipoğlu Ordu'ya eşinin yanına gidemedi. Eşi Sibel Hatipoğlu da olaylar yüzünden ziyaretini uzatıp Bingöl'e dönemedi. Acı haberi alan Sibel Hatipoğlu'nun ailesiyle birlikte Bingöl'e gitmek için Ordu'dan ayrıldığı bildirildi. Sibel-Hüseyin Hatipoğlu çiftinin 1.5 yaşında kızı bulunuyor.


>> Davutoğlu: Teröristlerin cezası verildi