İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, teröristlerce rehin alınarak şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Kur'an-ı Kerim okuttu.

Cuma namazı öncesinde adliyede bulunan mescitte Kuran-ı Kerim okutularak dualar edildi.

Kuran-ı Kerim okunması sırasında Başsavcı Hadi Salihoğlu başta olmak üzere şehit savcının mesai arkadaşları hazır bulundu. Savcı Kiraz için yapılan duaların ardından cuma namazı kılındı.

Namazın ardından Başsavcılık tarafından cemaate tatlı ve ayran ikram edildi.


Meslektaşlarından Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz için mevlit



Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, görev yaptığı İstanbul Adliyesi'nde teröristler tarafından rehin alındıktan sonra öldürülen şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için mevlit ve Kur'an-ı Kerim okutuldu.

Yüreğir İlçesi'ndeki Fet Ahmet Gülşen Camii'ndeki mevlide, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Kaya, Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Cumhuriyet Başsavcı vekilleri, hakim, Cumhuriyet savcıları ile adliyede görev yapan personel ve çok sayıda vatandaş katıldı. Adana İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin de destek verdiği mevlitte, Yüreğir Başvaizi Ahmet Arıkan ile imam hatipler Tarık Karadağ ve Zekeriya Cingöz, görevi başında teröristler tarafından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için mevlit ve Kuran-ı Kerim okudu. İl Müftüsü Arif Gökçe'nin de katıldığı mevlidin sonunda, şehit Savcı Kiraz için hep birlikte dua edildi.
           
Cami çıkışında, mevlide katılan yargı mensupları ile vatandaşlara Savcı Selim Kiraz'ın anısına yaptırılan kutu içindeki lokum ve şekerleme ikram edildi.