Adapazarı’nda yaşayan Metin ve Neziha Çapkın çiftinin Spinal Musküler Atrofi hastası çocukları Eymen’in tedavisi için gerekli ilaçların alınması için 561 bin doların gerekmesi nedeniyle Sakarya Valiliği Mart ayında yardım kampanyası düzenledi. Eymen’in tedavisi için gerekli ilaçların alınması amacıyla düzenlenen kampanyaya spor kulüplerinden işletmelere kadar birçok kişi ilgi gösterdi. İlaçların alınması için kampanya devam ederken, ilaçların alınması için gerekli para için yaklaşık 300 bin liranın eksik olduğu öğrenildi.

Yaşaması için kampanyalar düzenlenmişti... Eymen hayatını kaybetti

Sakarya Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde solunum cihazına bağlı yaşayan Eymen bugün yaşamını yitirdi. Eymen’in ölümü büyük üzüntü yarattı. Neziha Çapkın hastanenin bahçesinde oğlunun elbisesini koklayıp ağlarken, baba Metin Çapkın ise yere oturarak ağladı. Metin ve Neziha Çapkın’ı yakınları ve hastane çalışanları teskin etmeye çalıştı.

"AFFET OĞLUM SENİ KURTARAMADIK"
Sakarya Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde SMA hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü sırada yaşamını yitiren Eymen Çapkın’ın cenazesini alan Metin ve Neziha Çapkın çifti, büyük üzüntü yaşadı. Metin ve Neziha Çapkın çifti çocuklarının cenazesini kucaklarına alırken gözyaşlarına boğuldu. Neziha Çapkın, "Affet oğlum seni kurtaramadık" diye ağlarken, çocuğunun cenazesinin tabuta konulmasını istemedi. Çapkın çiftinin üzüntüsü herkesi ağlattı. Metin ve Neziha Çapkın çifti kucaklarına aldıkları çocuklarının cenazesi ile cenaze aracına bindi. Eymen bebek toprağa verilmek üzere Karasu Adatepe Mahallesi’ne götürüldü.

Yaşaması için kampanyalar düzenlenmişti... Eymen hayatını kaybetti