Mersin'in Tarsus ilçesinde eski arkadaşı Şahin Demir tarafından silahla vurularak ağır yaralanan Serap Demir, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Serap Demir'i vuran Şahin Demir aynı silahla intihar etti. Olay anı güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

Habertürk'ün haberine göre, Tarsus merkez Eski Ömerli Mahallesi'ndeki bir eczanede teknisyen olarak çalışan ve ilk eşinden boşandığı belirtilen bir çocuk annesi Serap Demir (33), iddiaya göre Şahin Demir (48) ile bir süre arkadaşlık yaptı. Serap Demir ile Şahin Demir'in arası bir süre sonra bozuldu. İkili arasında yaşanan sorunlar nedeniyle Serap Demir'in savcılığa giderek koruma talebinde bulunduç

Şahin Demir, dün saat 16.00 sıralarında eczaneye gelerek Serap D. ile konuşmak istedi. "Seninle konuşmak istemiyorum" yanıtını alan Şahin Demir, yanında bulunan tabancayı çıkartarak, Serap Demir'e yöneltti. Eczaneden dışarı çıkarak kaçmaya çalışan Serap Demir, bir eve sığındı.

Evden kısa süre sonra tekrar sokağa çıkmak zorunda kalan Serap Demir, kendisini takip eden Şahin Demir tarafından kurşunla göğsünden vurularak ağır yaralandı. Mersin'de müteahhitlik yaptığı öğrenilen Şahin Demir daha sonra tabancayı kafasına dayayarak intihar etti.

Hastaneye kaldırılan Serap Demir de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yaşananlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.