ANTALYA (AA) - Antalya'da darbedildiğini öne süren gazeteci, suç duyurusunda bulundu.

İddiaya göre, Fener Mahallesi'ndeki yerel bir televizyon kanalında spor programı sunan Koray Geçgel, iş yerinin yaklaşık 50 metre yakınında kimliği belirlenemeyen bir kişinin saldırısına uğradı. Çalıştığı iş yerine sığınan Geçgel, hastaneye kaldırıldı.

Köprücük kemiğinin çatladığı, yüzünün sol tarafından morarma ve şişme ile burnunda kırık olduğu tespit edilen Geçgel, tedavisinin ardından polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Koray Geçgel, gazetecilere yaptığı açıklamada, adres soran kişinin yumruklu saldırısına uğradığını belirterek, "İlk yumruğu atınca bir anda kendimi yerde buldum. Sonrasında birkaç tane daha yumruk attı. İlk yumruktan sonrasını pek fazla hatırlamıyorum. Darp raporu aldım." dedi.

- TSYD'den kınama

Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şubesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Geçgel'e yapılan saldırı kınandı.

Bu saldırının mesleğini icra eden hiçbir gazeteciyi yıldıramayacağı vurgulanan açıklamada, "Bu hain saldırı sadece meslektaşımız Koray Geçgel'e değil, tüm gazetecilere yapılmıştır. Kimliği belirlenemeyen saldırganların yaptığı bu insanlık dışı davranışı lanetliyoruz. Saldırganların bir an önce yakalanarak yüce Türk adaletine teslim edilmelerini diliyor, bu elim olayın sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz." ifadeleri kullanıldı.